Beställningar

Cilla
order_1
certificate

 

Såhär går det till när du beställer en målning/teckning av mig:

Du beskriver så noga du kan vad du vill ha och vilket mått och medium verket skall vara i. Skicka referensbilder (gärna flera och högupplösta) på vad som ska målas. Vet du inte på förhand hur du vill ha ditt verk kan vi diskutera fram det tillsammans. Jag arbetar i: olja, akryl, akvarell, blyerts eller blandteknik.

 

Vi kommer överens om ett pris och du betalar en startavgift på 10% av den totala summan. Dessa 10% får du inte tillbaka om du väljer att dra dig ur.

 

Utifrån referensbilder, dina beskrivningar och idéer gör jag en skiss. Skissen är till för  dig att kunna ge feedback och göra eventuella ändringar.

 

När du är nöjd med skissen börjar jag med den slutgiltiga målningen. I detta skede är det viktigt att du är helt nöjd med skissen då det är den jag kommer utgå ifrån. Är väl den slutliga målningen igång går det oftast inte att backa eller göra om.

 

När arbetet är färdigt hämtar din färdiga målning, alternativt skickar jag den (frakt ingår ej) och du betalar resten av summan. Jag skickar också med ett signerat Certificate of Autenhenticity (äkthetsbevis).